Κύλινδρος ασφαλείας Mul-T-Lock

Κύλινδρος ασφαλείας Mul-T-Lock

Mul-T-Lock Κύλινδρος Ασφαλείας Interactive Plus

Προηγμένο Σύστημα Κλειδώματος με απόλυτο έλεγχο αντιγραφής κλειδιών

Το σύστημα Interactive+ σας δίνει το υψηλό επίπεδο ασφαλείας που χρειάζεστε και τον έλεγχο κλειδώματος που θα θέλατε.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, ο Mul-T-Lock δίνει παγκοσμίως λύσεις ασφάλειας σε κτίρια κάθε μεγέθους και κάθε τύπου. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένα υψηλή τεχνολογία, το προηγμένο σύστημα κλειδώματος Mul-T-Lock Interactive+ ασχολείται με ζητήματα ασφαλείας και ανταποκρίνεται σε όλες τις λειτουργικές ανάγκες.

Η παγκόσμια επιτυχία του Interactive+ συστήματος, χρησιμοποιώντας πατενταρισμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, του εξασφαλίζει τη θεμελίωσή του ως κορυφαίο σύστημα ασφαλείας. Το πατενταρισμένο τηλεσκοπικό σύστημα και τα μεταλλικά κινητά μέρη του κυλίνδρου είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τα υψηλά επίπεδα προστασίας.

Το σύστημα Interactive+ είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή standard του Czech Accreditation Institute (system 5 ISO/IEC - Guide 67:2004 - Registration number: TT-239/2012). Είναι συμβατό με τις προδιαγραφές όπως: EN1303, SKG, VDS και UL.

Προστασία πολλών επιπέδων

 • Αυξημένη Ενεργή Ασφάλεια
  Χάρη στον τηλεσκοπικό μηχανισμό, ο οποίος απαιτεί για το γύρισμα του κλειδιού την ταυτόχρονη ευθυγράμμιση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού συνδυασμού του κλειδιού
 • Υψηλός βαθμός προστασίας στους τρόπους διάρρηξης
  Το σύστημα Interactive+ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει υψηλή αντίσταση στους τρόπους διάρρηξης picking (διάρρηξη μέσω διαρρηκτικών εργαλείων), bumping (διάρρηξη μέσω βαθόκλειδων), drilling (διάρρηξη μέσω τρυπήματος).
 • Έλεγχος αντιγραφής κλειδιών
  Απόλυτος έλεγχος στην κατασκευή αντιγράφων κλειδιών, η οποία είναι δυνατή μόνο μέσω των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Mul-T-Lock Interactive+ center με την επίδειξη κάρτας ιδιοκτησίας.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων
  Μέσω της απόλυτης συμβατότητας του συστήματος Interactive και της νέας πλατφόρμας Interactive+.

Ευελιξία, Προσαρμοστικότητα και Πραγματικός Έλεγχος

Το προηγμένο σύστημα κλειδώματος Interactive+ είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, κυλίνδρων, λουκέτων και κλειδαριών, παρέχοντάς σας ασφάλεια και προστασία με όποιον τρόπο και όπου εσείς χρειάζεστε. Η χρήση ενός και μοναδικού κλειδιού μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα προϊόντα που εσείς θα επιλέξετε για την ασφάλειά σας, δίνοντάς σας την ευελιξία που θα θέλατε.

Είτε ήδη χρησιμοποιείτε το σύστημα Interactive+, είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα καινούριο σύστημα Interactive+ με τη βοήθεια των εξειδικευμένων καταστημάτων Mul-T-Lock center και του ειδικού προγράμματος Masterpiece, έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ένα σύστημα κλειδώματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες ασφάλειας των εγκαταστάσεών σας.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας

Το σύστημα Interactive+, μας προσφέρει μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων απόλυτη κάλυψη των παρόντων και μελλοντικών αναγκών μας.

Ικανότητα σχεδιασμού του προσωπικού συστήματος κλειδώματος ελέγχοντας μία ή περισσότερες πόρτες με προτάσεις προϊόντων τα οποία περιέχουν:

Συστήματα Master: Διάφορα επίπεδα πρόσβασης στο κλειδί του χρήστη
Διαφορετικά Κλειδιά: Πρόσβαση σε κάθε πόρτα με ένα διαφορετικό κλειδί
Όμοιο κλειδί: Πρόσβαση σε περισσότερες πόρτες με ένα και μοναδικό κλειδί
Σύστημα 3 σε 1: Δυνατότητα αλλαγής συνδυασμού με το απλό γύρισμα του κλειδιού για ακόμα 2 φορές
Σύστημα TLO: Έλεγχος εισόδου χρησιμοποιώντας ειδικά κλειδιά

Υποκατηγορίες στις κλειδαριές Ασφαλείας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστοποιημένο κατάστημα MG Point

θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, χειροποίητες επενδύσεις, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, ειδικά κρύσταλλα, μεμβράνες ασφαλείας
aspidadoors